چهارشنبه, 13 فروردين 1404
EN
موسسه تحقيقات برنج كشور- معاونت مازندران
راهنمای دسترسی
لاین 8315
ویژگیهای لاین 8315
1-
بالا بودن میزان تولید در واحد سطح با میانگین 7700 کیلوگرم در هکتار.
2-
ارتفاع کوتاه با 115 سانتیمتر و متحمل به ورس.
3-
طول خوشه بلند.
4-
تعداد دانه پر 180 دانه در خوشه. با درصد دانه پر 78 درصد.
5-
شکل دانه شبیه طارم محلی اما با انتها گرد است.
6-
طویل شدن دانه پس از پخت با نسبت طویل شدن تقریباً 1/5 برابر طول اولیه.
7-
میزان آمیلوز و غلظت ژل در حد مطلوب میباشد.
8-
از عطر و طعم مناسبی برخوردار است.
9-
دارای شاخص سطح برگ بالا با مقدار حدود 6 و سرعت بالای رشد محصول با دریافت 1800 درجه سانتیگراد دمای موثر
.
10-
قابلیت افزایش تولید تا 9 تن در هکتار با توجه به خصوصیات مطلوب فیزیولوژیکی.
11-
تراکم بوته 20×20 سانتيمتر
.
12-
راندمان تبدیل 67 درصد.
13-
درصد آمیلوز 20 درصد.
6.1.15.0
گروه دوران
V6.1.15.0