راهنمای دسترسی

    ویژگی های برنج رقم کشوری

    رقم جدید در حال معرفی دارای کیفیت مطلوب پخت همردیف با رقم فجر و میانگین عملکرد 8 تن در هکتار می باشد. این رقم با طول دوره رشد 97 روز از نشاکاری تا برداشت نسبت به آفات و بیماریها متحمل می باشد.

    ردیف

    خصوصیات رقم

     

    1

    ارتفاع بوته

    116

    سانتی متر

    2

    فاصله مناسب کاشت

    20×20

     

    3

    تعداد پنجه

    16/15

    عدد

    4

    شاخص برداشت

    33/46

    درصد

    5

    عملکرد دانه(کیلوگرم درهکتار)

    8901

    کیلوگرم درهکتار

    6

    طول خوشه

    26/3

    سانتی متر

    7

    جوانه سالم

    89

    درصد

    8

    تعداد دانه کامل

    126

    عدد

    9

    درصد دانه پوک

    10/5

    درصد

    10

    وزن هزاردانه

    25/66

    درصد

    11

    درصد تبديل

    68

    درصد

    12

    برنج کامل

    59

    درصد

    13

    خرده برنج

    9

    درصد

    14

    درجه حرارت ژلاتيني شدن (GT)

    3/14

    درصد

    15

    میزان آمیلوز (AC )

    22

    درصد

    16

    غلظت ژل (GC)

    73/8

    درصد

     


    6.1.15.0
    گروه دورانV6.1.15.0