ویژگی های برنج رقم کشوری
رقم جدید در حال معرفی دارای کیفیت مطلوب پخت همردیف با رقم فجر و میانگین عملکرد 8 تن در هکتار می باشد. این رقم با طول دوره رشد 97 روز از نشاکاری تا برداشت نسبت به آفات و بیماریها متحمل می باشد.
ردیف
|
خصوصیات رقم
|
|
1
|
ارتفاع بوته
|
116
|
سانتی متر
|
2
|
فاصله مناسب کاشت
|
20×20
|
|
3
|
تعداد پنجه
|
16/15
|
عدد
|
4
|
شاخص برداشت
|
33/46
|
درصد
|
5
|
عملکرد دانه(کیلوگرم درهکتار)
|
8901
|
کیلوگرم درهکتار
|
6
|
طول خوشه
|
26/3
|
سانتی متر
|
7
|
جوانه سالم
|
89
|
درصد
|
8
|
تعداد دانه کامل
|
126
|
عدد
|
9
|
درصد دانه پوک
|
10/5
|
درصد
|
10
|
وزن هزاردانه
|
25/66
|
درصد
|
11
|
درصد تبديل
|
68
|
درصد
|
12
|
برنج کامل
|
59
|
درصد
|
13
|
خرده برنج
|
9
|
درصد
|
14
|
درجه حرارت ژلاتيني شدن (GT)
|
3/14
|
درصد
|
15
|
میزان آمیلوز (AC )
|
22
|
درصد
|
16
|
غلظت ژل (GC)
|
73/8
|
درصد
|