رقم گرده
این رقم از توده محلی آمل می باشد و دارای مقاومت به سرما نیز هست و در منطقه امامزاده عبدالله کشت می شود و مشخصات رقم مذکور عبارتند از:
ردیف |
خصوصیات رقم |
1 |
متوسط تعداد پنجه |
17 |
عدد |
2 |
وضعیت بوته |
|
باز |
3 |
متوسط ارتفاع بوته |
123 |
سانتی متر |
4 |
رنگ ساقه |
|
سبز روشن |
5 |
وضعیت برگ |
|
زاویه دار |
6 |
متوسط طول برگ پنجه اصلی |
56 |
سانتی متر |
7 |
متوسط عرض برگ پنجه اصلی |
14 |
میلی متر |
8 |
متوسط طول برگ پرچم |
41 |
سانتی متر |
9 |
متوسط عرض برگ پرچم |
15 |
میلی متر |
10 |
وضعیت برگ پرچم |
|
زاویه دار |
11 |
متوسط طول خوشه |
5/22 |
سانتی متر |
12 |
فرم دانه |
|
کوتاه |
13 |
وجود ریشک |
|
ندارد |
14 |
متوسط تعداد دانه سالم در خوشه |
6/103 |
عدد |
15 |
متوسط تعداد دانه پوک در خوشه |
6/5 |
عدد |
16 |
متوسط وزن هزار دانه |
26 |
گرم |
17 |
ریزش دانه |
|
ندارد |
18 |
وضعیت به ورس |
|
ورس دارد |
19 |
طول دوره رویش از خیاندن بذر تا برداشت محصول |
122 |
روز |
20 |
متوسط طول شلتوک |
50/7 |
میلی متر |
21 |
متوسط عرض شلتوک |
2 |
میلی متر |
22 |
متوسط طول برنج |
60/5 |
میلی متر |
23 |
متوسط عرض برنج |
50/1 |
میلی متر |
24 |
عملکرد در هکتار |
6500 |
کیلوگرم شلتوک |
25 |
اندازه دانه |
|
کوتاه |
26 |
شکل دانه |
|
نسبتاً متوسط |
27 |
میزان گچی ب.دن(شکم سفیدی و مرکز سفیدی) |
0 و 5 |
|
28 |
درجه ژلاتینه شدن (G.T) |
58/2 |
(متوسط بالا) |
29 |
طویل شدن دانه |
21/1 |
|
30 |
غلظت ژل (G.C) |
5/75 |
(نرم) |
31 |
میزان پروتئین برنج سفید |
8/7% |
|
|
|
|
|