موسسه تحقيقات برنج كشور- معاونت مازندران
رقم تابش
ردیف
خصوصیات رقم
1
طول دوره رشد از بذرپاشي تا برداشت
120
روز
2
ارتفاع بوته
46/114
3
فاصله مناسب كاشت
25×25
4
تعداد پنجه در بوته (زمان رسيدن)
6/16
5
وضعيت خروج خوشه از غلاف
خروج كامل
6
رنگ شلتوك
زرد
7
وضعيت ريشك
ندارد
8
طول خوشه
72/26
9
وضعيت دانه در خوشه
متراكم
10
ريزش دانه
11
وزن هزار دانه
14/28
12
تعداد دانه بارور در خوشه
03/146
13
تعداد بوته در متر مربع
16
14
تعداد دانه پوك در خوشه
41/15
15
عملكرد شلتوك در هكتار
25/4149
طول دانه شلتوك
60/90
17
طول دانه برنج سفيد
04/9
18
عرض دانه برنج سفيد
13/2
19
درصد تبديل
15/68
20
درصد دانه سالم
47/49
21
درصد خرده برنج
68/18
22
درجه حرارت ژلاتيني شدن
66/6
23
غلظت ژل
61
24
درصد آميلوز
84/22
25
عطر و طعم
دارد
26
حساسيت به بيماري بلاست
متحمل