• ساعت : ۱۱:۲۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۰/۰۹ 
  • تعداد بازدید : 64
چاپ مقاله ایجاد تنوع ژنتیكی برای تحمل به شوری در برنج ... توسط دكتر فلاح در مجله علوم، مهندسی و فناوری هسته ای

به گزارش روابط عمومی معاونت موسسه برنج مقاله با عنوان ایجاد تنوع ژنتیکی براي تحمل به شوري در ارقام محلی برنج با روش پرتوتابی گاما در مجله علوم، مهندسی و فناوري هسته اي دوره 46 ، شماره 1، جلد 111 ، بهار 1404 توسط الهیار فلاح، باقری، نبی پور، مقیسه و مهدوی ماشکی به چاپ رسیده است.

 برای دریافت فایل مقاله بر لینک الحاقی واقع در بالا سمت چپ کلیک بفرمایید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0