• ساعت : ۰۹:۴۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۷/۱۷ 
  • تعداد بازدید : 114
چاپ مقاله علمی با عنوان تأثیر سیلیكون و سالسیلیك اسید برعملكردكمی و برخی خصوصیات كیفی برنج توسط آقای دكتر فلاح

مقاله علمی با عنوان " تأثیر سیلیکون و سالسیلیک اسید برعملکردکمی و برخی خصوصیات کیفی برنج " توسط آقای دکتر فلاح عضو هیات علمی معاونت موسسه با همکاری سایرین در مجله تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک/جلد پنجم، شماره اول، بهارو تابستان1402، ص131-121 به چاپ رسید. برای دریافت فایل مقاله بر لینک الحاقی واقع در بالا سمت چپ کلیک بفرمایید.

روابط عمومی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0