• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
به مناسبت هفته جهاد کشاورزی؛
حضور معاونت موسسه برنج در اولین رویداد كشاورزی دانش بنیان و فن بازار استان مازندران

به گزارش روابط عمومی معاونت موسسه برنج، پنج شنبه 24 خرداد اولین رویداد کشاورزی دانش بنیان و فن بازار در محل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان برگزار شد.

این رویداد با هدف ایجاد ارتباط بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با کشاورزان و فعالان حوزه کشاورزی برگزار شد که در آن، شرکت‌های دانش‌بنیان و موسسات تحقیقاتی محصولات و خدمات خود را در زمینه‌های مختلف کشاورزی، به نمایش گذاشتند.

استاندار مازندران به همراه ریاست جهاد کشاورزی استان، روسای مراکز تحقیقاتی و معاونت موسسه برنج در این رویداد حضور داشتند. استاندار مازندران، بر حمایت دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت های آنها تاکید کرد. نوری در سخنرانی خود در این رویداد، اظهار داشت: مازندران قطب کشاورزی کشور است و برای توسعه و رونق این بخش، نیازمند نوآوری و استفاده از فناوری‌های نوین هست.

معاونت موسسه برنج نیز آخرین دستاوردهای خود را در این رویداد به نمایش گذاشت.

dsc01846.jpg

photo_2024-06-15_08-42-17.jpg