• time : 09:47
  • Date : Mon Oct 09, 2023
  • item visited : 119
چاپ مقاله علمی با عنوان تأثیر سیلیكون و سالسیلیك اسید برعملكردكمی و برخی خصوصیات كیفی برنج توسط آقای دكتر فلاح

مقاله علمی با عنوان " تأثیر سیلیکون و سالسیلیک اسید برعملکردکمی و برخی خصوصیات کیفی برنج " توسط آقای دکتر فلاح عضو هیات علمی معاونت موسسه با همکاری سایرین در مجله تحقیقات علوم زراعی در مناطق خشک/جلد پنجم، شماره اول، بهارو تابستان1402، ص131-121 به چاپ رسید. برای دریافت فایل مقاله بر لینک الحاقی واقع در بالا سمت چپ کلیک بفرمایید.

روابط عمومی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.9.0
    V6.1.9.0