• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۱
تفاهم نامه همكاری مشترك با دانشگاه علوم پزشكی بابل

در راستای اهمیت ارتقای سلامت کشاورزان و حفظ محیط زیست راس ساعت 1100 روز چهارشنبه مورخ 18 دی 1398در دفتر معاونت پژوهش و فن‏آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل نشست علمی- فنی با حضور آقای دکتر قدیمی معاون محترم پژوهشی، آقای دکتر عرفانی معاون محترم موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران، آقای دکتر یحیی ‏پور معاون محترم آموزشی، آقای دکتر نجف‏زاده متخصص سم‏شناسی پزشکی و آقای دکتر مهرداد عمواقلی طبری مسئول بخش تحقیقات گیاه‏پزشکی برگزار شد. ابتدا آقای دکتر یحیی‏پور ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص اهمیت سلامت کشاورزان و مصرف‏کنندگان مواد غذایی واهداف تشکیل این نشست بیاناتی را ارائه نمودند. سپس آقای دکتر قدیمی با بیان اهمیت فعالیت‏های پژوهشی چند رشته‏ای، این نشست را فرصتی مغتنم بین دانشگاه علوم پزشکی و موسسه تحقیقات برنج کشور دانستند. ایشان آمادگی سایر دستگاههای مرتبط برای فعالیت علمی مشترک را اعلام نمودند. سپس آقای دکتر عرفانی معاون محترم موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران ضمن تشکر از برگزاری این نشست به جایگاه برنج در تامین کالری مورد نیاز مردم و نقش بی بدیل موسسه تحقیقات برنج کشور در تحقق برنامه‏های راهبردی امنیت غذایی و نقش سلامت انسان و محیط زیست و توجه بیشتر به پایش باقیمانده سموم، مطالبی را عنوان نمودند. آقای دکتر نجف‏زاده نیز به نقش فعالیت پژوهشی چند رشته‏ای فارغ از فعالیت جزیره‏ای تاکید داشته و از این نشست و اهداف آن استقبال نمودند. در پایان ضمن تنظیم تفاهم نامه مشترک مقرر گردید در جلسات آتی با تشکیل کارگروه تخصصی به بررسی برنامه‏های پژوهشی مشترک برای ارتقای سلامت پرداخته و از ظرفیت‏های مشترک برای پیشبرد اهداف تعیین شده استفاده گردد.

روابط عمومی معاونت مؤسسه تحقیقات برنج کشور

5.3.12.0