این کارگاه آموزشی با همکاری مؤسسه
تحقیقات برنج و انجمن برنج استان مازندران، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
مازندران در روز چهارشنبه 27 آذر برگزار شد. شرکت کنندگان این دوره مسئولین
کنترل کیفی کارخانه جات و شرکت های بسته بندی برنج استان بودند. در این دوره
آموزشی که با حضور دکتر عرفانی رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت مازندران، نماینده
معاونت غذا و دارو، رئیس انجمن برنج استان مازندران، و رئیس پایانه بین المللی
صادرات برنج در محل پایانه برگزار شد، پس از خیر مقدم گویی توسط آقای مهندس قاسم زاده
رئیس انجمن برنج استان مازندران سخنان کوتاهی در خصوص اهمیت برنج و مشکلات مربوط به تجارت برنج توسط آقای
مهندس اشراقی و آقای دکتر عرفانی بیان شد. در ادامه مدرس کارگاه آموزشی خانم دکتر
فتحی کارشناس آزمایشگاه کیفیت و تجزیه بذر مؤسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت
مازندران ضمن معرفی مقدماتی محصول برنج و اجزای تشکیل دهنده آن به معرفی ارقام
مختلف کیفی برنج ایرانی و راهکارهای ساده در تشخیص ارقام، نحوه بسته بندی، آفات
مهم انباری و روش مناسب انبارداری پرداختند. در پایان اعضای جلسه از یک کارگاه بسته بندی برنج واقع در پایانه
برنج نیز بازدید به عمل آمد.
روابط عمومی معاونت مؤسسه تحقیقات برنج کشور


