• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ 
  • تعداد بازدید : 81
كارگاه آموزشی "واریته های برنج نحوه شناسایی، تخلیط برنج و بسته بندی و انبارداری آن"

این کارگاه آموزشی با همکاری مؤسسه تحقیقات برنج و انجمن برنج استان مازندران، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران در روز چهارشنبه 27 آذر برگزار شد. شرکت کنندگان این دوره مسئولین کنترل کیفی کارخانه جات و شرکت های بسته بندی برنج استان بودند. در این دوره آموزشی که با حضور دکتر عرفانی رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت مازندران، نماینده معاونت غذا و دارو، رئیس انجمن برنج استان مازندران، و رئیس پایانه بین المللی صادرات برنج در محل پایانه برگزار شد، پس از خیر مقدم گویی توسط آقای مهندس قاسم ­زاده رئیس انجمن برنج استان مازندران سخنان کوتاهی در خصوص  اهمیت برنج و مشکلات مربوط به تجارت برنج توسط آقای مهندس اشراقی و آقای دکتر عرفانی بیان شد. در ادامه مدرس کارگاه آموزشی خانم دکتر فتحی کارشناس آزمایشگاه کیفیت و تجزیه بذر مؤسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت مازندران ضمن معرفی مقدماتی محصول برنج و اجزای تشکیل دهنده آن به معرفی ارقام مختلف کیفی برنج ایرانی و راهکارهای ساده در تشخیص ارقام، نحوه بسته­ بندی، آفات مهم انباری و روش مناسب انبارداری پرداختند. در پایان اعضای جلسه از یک کارگاه بسته­ بندی برنج واقع در پایانه برنج نیز بازدید به عمل آمد. 
روابط عمومی معاونت مؤسسه تحقیقات برنج کشور




امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0